Over onsStaalmaatwerk bestaat sinds 2005, begonnen in Hazerswoude in een kleine werkplaats met een zaag, boormachine en een lasapparaat. In 2007 verhuisd naar de huidige locatie in Bleiswijk waar we gegroeid zijn tot wat Staalmaatwerk nu is.

Werkplaats
In de goed uitgeruste werkplaats hebben wij diverse mogelijkheden voor het lassen van staal, roestvaststaal en aluminium. Standaardbewerkingen als boren, zagen, ponsen en schroefdraad maken. Machines voor het knippen, walsen en zetten van plaatwerk. Handmatig autogeen- en plasmasnijden. Profielwalsen, conventioneel draaiwerk en cnc-frezen.

Kwaliteit
Het leveren van een goed product zit in de genen van Staalmaatwerk. Om dit te aan te tonen heeft Staalmaatwerk het certificaat voor de EN1090-1.

Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand en dat weten we bij Staalmaatwerk. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, het nakomen van afspraken m.b.t. kwaliteit, levertijden, materialen en bewerkingen, zijn dan ook zaken die hoog in ons “aambeeld” staan.

Afwerking
Staalmaatwerk kan u een compleet product leveren voorzien van de door u gewenste nabehandeling. Stralen, meniën, natlakken, poedercoaten, verzinken, verchromen, beitsen, passiveren etc. Voor al deze nabehandelingen selecteren wij uitsluitend kwaliteitspartners.